Venter på våren.

God dag i stuen. Her er det pluss grader i dag, pluss 1,6 grader. Så det er håp.

image

For selv om det ligger en del snø på bakken og det faktisk snør ute her nå også, er det mildt og snøen er bløt. Så det ser ut som det smelter bra.

image

Dette bilde er det ikke lett og se hva er, men det er inntil husveggen på solsiden. Og nede under snøen her ligger det blomsterløk som jeg venter på skal begynne å spire. Pleier å være den første plassen i hagen min som blir fri for snø og de første vårtegnene kommer. Det ser ut som jeg må vente litt til. Så da får jeg bare fortsette å strikke og vente.

image

For nå har jeg fått ferdig en genser til. Denne har jeg strikket i str. 10 år, i Ullgarnet som jeg selger på Epla, i fargene grønn, blå,lilla.

image

Jeg har brukt 74 masker på pinne nr. 6,
Strikket 47 cm. I glattstrikk rett oppover. Så felt av til hals og strikket på en vrangbord tilslutt.  Har brukt 40 masker til arm og økt 2 masker hver 5 omg.til armen var 39 cm lang.

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *