Sommerhelg

.

image

Dette bilde er tatt kl. 07.00 i dag morges, så sola står litt lavt enda. Og det ble mye skygge. Men, denne plassen ble luket i helga og plantet nytt på. Dette har vært en del av vår ytre gårdsplass som vi i fjor fant ut at vi skulle gjerde inn, legge jord på og anlegge litt hage. Etter å ha tatt opp asfalten.

image

Vi sådde også gress så seint som i Oktober,  så først nå begynner det å grønnes litt. I løpet av sommeren håper jeg det blir bra. Staudene i hjørnet her ut mot veien, satt jeg også i høst og de har fint overlevd vinteren. Det er stauder jeg har delt opp av andre stauder i hagen min.

image

image

Her har jeg plantet liljer som jeg kjøpte av en gård – “Hofseth Søndre”, Brårud.  Jeg kjøpte 4 forskjellige typer,  og et veldig spent på å se de blomstre. Håper jeg får de til, og at de vil vokse seg store og kraftige.

image

image

image

Spennende med nye liljer.

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *