Hjemmelaget Saft.

Jeg tenker at hjemme laget saft av Solbær og rips er litt sunnere enn kjøpe saft. Ikke veit jeg, men da jeg har disse bærene i hagen og jeg ønsker å bruke de. Er det greiest å lage saft av resten, når syltetøy er laget. Det begrenser seg jo hvor mye syltetøy en har brukt for. Selv om jeg gir bort en god del, blir det alltid igjen av fjorårets,  det betyr vel at jeg har formye . Det fins jo så mange forskjellige bær også,  så det blir jo mange typer syltetøy å lage. Jeg starter jo allerede på våren med rabarbra, så går det slag i slag hele sommeren. Jeg bestemmer meg hvert år at i år skal jeg ikke lage så mye,  men så kommer bærsesongen og så “må jeg bare”. Klarer ikke å la være. Gammel vane. 

image

Så da dro jeg fram saftkokeren i år også. Så da har jeg saftet en 15 flasker med saft i dag. Jeg gir opp, hva skal jeg med alt? :mrgreen: vi som nesten ikke drikker saft. Ok da, jeg har da barnebarn heldigvis.

image

Så i morgen skal jeg lage litt mer bringebær syltetøy. Det har virkelig vært fine og mye bringebær i år.

image

Men i dag var det Solbær og rips saft jeg har laget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *