Høsten er i anmarsj.

image

Jeg har både gule og røde hagebringebær som du ser på bildet.
Da jeg hørte de spådde regnvær etter denne lange perioden med finvær,  og
jeg har vært på hytta i helga og ikke fått plukket inn bringebær. Fortet jeg meg ut å plukket de i går og det var lurt,  for det tordenværet som kom, kom ikke helt stille kan man si. Det lynte og smalt samtidig rett over oss her. Men,  jeg reddet bringebærene før de regnet bort.

image

Se så fine de var, hadde nok ikke sett så fine ut i dag. Jeg renset og frøys ned de fineste bærene, som blir gode enten som dessert eller til kakepynt til vinteren.  Nam, nam.

image

Resten ble syltetøy.
Da jeg var ute så jeg at det var mange modne Amerikanske blåbær også, så da plukket jeg de inn samtidig.

image

De gikk også rett i fryseren.
Nå blir det nok værskiftet, høsten er på anmarsj.  Og det kan også være deilig.  Nå har jeg omtrent bodd ute i noen måneder,  sommeren er den travleste tiden i året for meg, med stor hage og mange byggeprosjekter. Så nå gleder jeg meg til det blir innekos og håndarbeids tid igjen. Venter på Hobbyklubbens neste medlemsblad, for å se hva for noe spennende de har å tilby denne måneden.
Kos deg du også med Høsten som er i anmarsj.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *