Oldemorsruter.

Ja, hva er det med meg og Oldemorsruter? Jeg vender stadig vekk tilbake til å hekle  noe med Oldemorsruter. Denne gangen var det at jeg ønsket meg en kosepute i sofaen om kvelden.

image

Så da jeg ønsket meg en ny pute i sofaen,  så laget jeg meg det og slik ble resultatet. Kjekt også å få brukt opp litt restegarn.  Sikkert noen barn og barnebarn som kjenner igjen noe garn som de i fjor vinter fikk genser av.

image

Her ser dere baksiden av puten. Alltid moro med noe nytt.

image

For at det skal være lett å få av trekket lot jeg det stå igjen en åpning og der satt jeg på et par søte knapper

image

Tidligere i sommer fikk jeg dette teppet av Hobbyklubben som også hadde et mønster av Oldemorsruter så nå kan jeg virkelig kose meg i sofaen om kvelden når kveldene blir mørke og kalde. Kanskje blir det laget flere ting her igjennom vinteren. Prøv å kos deg i mørketiden du også. Som min sønn pleier å si til meg 🙂 “Aldri så galt at det ikke er godt for noe”.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *