QUINOA frø.

Nå nærmer det seg faretruende vinteren,  så jeg har nå tett inn quinoa frøene som ble på planeten mine i håp om at de vil spire til neste sommer.

image

Etter denne kalde sommeren,  klarte jeg ikke å få noen store og fine planter. Men,  det har kommet noen små frø på noen av de. Ikke noe jeg kan bruke til matlaging, så da er håpet at jeg kan prøve igjen neste år. Så jeg vil forsøk å ta vare på frøene, og å så de igjen til våren.

image

Fikk et lite snev av fargene og hvor fine de kunne ha blitt om de hadde fått nok sol og varme. Det er oransje og røde farger.

image

Disse plantene og frøene er litt nytt for meg,  så har ikke den helt store erfaringen enda. Men, det er kanskje det som er spennende, så jeg gir meg ikke selv om jeg har mislykket i år.

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *