28. Mai.

image

Her på Koppang har vi nå hatt veldig fint vær, i dag har jeg begynt med stolpjakten og det var gøy. På denne måten blir jeg bedre kjent i området her på Koppang. Det er 61 stolper i fire ulike farger, plassert på ulike plasser med forskjellig vanskelighetsgrad. Dette er konseptet i folkehelsearrangementet “Frisk på Koppang “.
Og i dag har vi vært innom 7 stolper, så da er jeg og nabokona gått i gang.

image

Visste du at dagen i dag i 1853: Den svenske kunstner Carl Larsson ble født i Gamle Stan i Stockholm.
1911: Den første fotballkamp mellom et engelsk og et norsk lag ble spilt på Frogner stadion i Kristiania. Glasgow Rangers slo Grenlands kretslag 12-0.
1963: Jomo Kenyatta, tidligere terroristdømt av britene, dannet Kenyas første regjering.

image

1979: India skjøt opp sin første større romrakett.
1987: Mathias Rust fra Hamburg landet med et lite propellfly på Den røde plass i Moskva etter å ha fløyet ubemerket 900 km fra Helsingfors. Den oppsiktsvekkende ferden fant sted på “De sovjetiske grensesoldatenes dag”.

image

Dagen er tilminne om den hellige Germanus av Paris, som ble født i 496 i Frankrike. Dagen er også tilminne om den hellige Vilhelm av Gellone (755-812), som ble født i Frankrike i regjeringstiden til Piping den lille, far til Karl den store.

image

Dagens visdomsord: Man ser ikke livets virkelighet før man står på randen av stupet.
(Per Hansson)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *