11. September. 

I hele 3 dager i helgen har jeg ligget ute i jorda som ei jordrotte og gravd opp poteter. Og jeg nådde målet mitt, som var å få opp alle potetene i løpet av helgen. Det har vært en fin sommer, med sol og varme. Men, samtidig passe med regn, så det hadde grodd gått. Jeg har fått mange fine, store poteter. Selv om jeg var litt bekymret en stund, for det var en frostnatt og potetriset frøys på tuppene litt for tidlig. Men, det ser ut til å ha gått bra.

Viste du at dagen i dag i 1935: Forfatteren Bjørg Vik ble født. Hennes bøker handler ofte om kjærlighet og konflikter i ekteskapet. 

1962: Det nye Tryvannstårnet i Oslo ble innviet.  Det 117 meter høye ståltårnet skulle fungere som utsiktstårn, fjern synsing radiostasjon, signalstyrke for luftfart og meteorologisk observasjonsstasjon.

1973: En militærjunta tok makten i Chile ved et kupp der president Salvador Allende ble drept.

2001: Det store terrorangrepet på USA fant sted. To kaprede passasjerfly rammet World Trade Center og ett fly forsvarssenter Pentagon. Flere tusen mennesker ble drept og amerikanerne opplevde angrepet som et nytt Pearl Harbor. 

Dagensvisdomsord: Vi burde bruke mer tid til å ” undres på ” enn å ” tvile på”. Undring er nøkkelen til fremskritt. 

(Ukjent)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *