Såtid for Chillipepperen.

Nå har vi kommet til midten av februar og vinterdvalen går mot slutten. 

Her er minus 5, 6 grader kl.07.30 på morgenen og det begynner å bli dagslys ute.

Nå har vi vært igjennom morsdag og Valentinsdag og for mange står vinterferien for tur.

Her på Romerike har vi i år hatt en snøfattig vinter, så skiene har stort sett fått fri. Men, håper at noen flere får muligheten til å bruke skiene i viterferien. For gleden ved å få gå på ski håper jeg alle barn ( i allefall) burde få oppleve.

Når snøen uteblir, syntes jeg vinteren blir mørk, lang og trist. Hadde det kommet mange meter med snø nå skulle jeg gladelig gått ut. Trekt lua gått nedover ørene, fått roser i kinnene og måkt all snøen vekk fra vår store gårdsplass med en liten skyvemåke, smilt fra øre til øre å kost meg. 

Jeg savner virkelig en ordentlig snørik vinter og må bare håpe den kommer til neste år. 

Snø eller ikke snø. Uansett er det nå midten av februar og det begynner å gå mot lysere tider. Skal Chillipepperen blomstre og sette frukter i sommer, må frøene i jorda nå. Hvis jeg setter de for seint som jeg har klart noen år, må jeg ta de inn til høsten og de får stå i vinduskarmen og vil da komme med blomster og frukter inne kanskje på denne tiden. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *