Nå klarte jeg ikke vente lengre.

Sola skinner og det er vår. Selv om det fremdeles ligger litt snø og is bak huset, har jeg i dag tilbrakt meste parten av dagen ute. Først med å vaske klesnorene, før jeg har henkt ut årets første klestørk ute.

Så gikk jeg på dette treet for å klippe av fjorårets blomster. 

Og da jeg var i gang, gikk jeg på neste. Det er mye vårarbeidet hos meg, jeg har dratt på meg mer og mer igjennom årene.

Noe av dette kunne jeg sikkert ha gjort på høsten, men da er det ikke like hyggelig å holde på ute, og da har jeg andre ting å gjøre som å rydde krokker og drivhus.

Da jeg hadde fått bort det gamle kunne jeg se at det spirer nede i jorda, selv om bakken er frossen med is på.

Så var det tid for lunsj og da tok jeg selvfølgelig den ute også.

Litt te og en skål med blanding av havregryn og nøtter med melk var dagens lunsj. Mens jeg satt der i sola og kjente at sola varmet i kinnene, hørte jeg fuglene sang. Da følte jeg virkelig at nå er det vår.

Men, mat pausen tok slutt og jeg fortsatte med å rydde i bringebærene mine.

Det blir mye rusk og rask når jeg har våropprydding ute, så etterhvert kom sønnen min hjem og hjalp meg med å tenne bål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *