Overgang, fra gamelt hjem til nytt.

Det står et tre som er mye høyere enn alle andre og tar litt av utsikten i vårt nye hjem. Så i dag falt det og blir til ved. Her starter vi helt på nytt i skogen, blanke ark som vil bli til noe mer underveis.

Vi har fremdeles ikke solgt i vårt gamle hjem og vi farter i mellom. Her er svartsurbær  buskene som jeg plantet for noen år siden og i år har det vært mye bær på de. Så jeg har plukket med meg mye for siste gang tror jeg. Fine høstfarger har de også.

På den nye plassen har jeg ikke noe drivhus enda. Men, på mitt gamle hjemsted står chilien fint i drivhuset nå.

Det er en  litt rar situasjon å være i, to hjem foreløpig. Et vi prøver å etablere oss i og et vi prøver å reise fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *