Vi er snødd inne.

Her vi bor har vi nå blitt innesnødd. Så i dag har det blitt en stille hjemmedag.

Da vi våknet i dagmorges fikk vi nesten ikke opp dører, døra til terrassen ser dere her, den kommer vi ikke ut av.

Vi har måkt oss ut mot gårdsplassen, mildt og fint å være ute.  Men de 2 km til hovedveien kan vi jo ikke måke for hånd, så vi må bare vente på traktor hjelp. Har blitt lovet måking i kveld rundt kl.  21.00.

Jeg må jo le, for så mye vinter som dette er det lenge siden vi har hatt. Og det er jo koselig, en god gammeldags vinter vil jeg kalle det. Håper bare det vil vare nå da, så vi kan leke og kose oss med snøen en stund.

Bilen har jeg fått måkt av.

Men, jeg er spent på hva som møter oss i morgen tidlig, for her snør det jo og blåser fremdeles. Så kanskje det er like ille da.

Ikke har vi hatt internett, tlf virker av og til og strømmen går rett som det er. Og snødd inne er vi, så det er jo litt tragikomisk.

Det er koselig med vinter, når det først er vinter. Fin hvit nysnø, inne i skogen. Men vi vil jo gjerne komme oss ut av skogen igjen, før våren. Så minsten kommer i barnehagen igjen og vi på butikken. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *