God helg.

Endelig etter 2 døgn var det en som kom å måkte opp vegen for oss. Vi hadde maksimalt med uflaks da traktoren vi måkte opp med havarerte. Og rett etterpå dalte det ned en hel masse med snø. Så veien ble helt ufremkommelig, og vi ble regelrett sperret inne her oppe i skogen. Selvfølgelig hadde vi kommet oss de 2 km på ski ned til hovedveien hvis vi ville. Men, vi er jo også litt bortskjemt i dag, så det var en litt uvant situasjon. Samtidig gikk jo strømmen rett som det var p.g.a tung snø på trær og ledninger. Men, ” nu er alt så mye bedre “.

Så i kveld fredag tar vi helga med en liten sammenkomst med vår nærmeste nabo, da blir det en tre retters middag med øl og akevitt. Vi får jo prøve å kose oss så godt vi kan oppe i skogen her.

Da vil jeg bare ønske alle en fin vinterhelg.

Tung snø på terrassen her, lurt å spa av litt før alt knekker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *