Dverg Kochin.

Disse nydelige Påskekyllingene som vi har fått i hus, er av rasen Dverg Kochin.

Dverg Kochin er en hønserase fra Kina og kom til Europa i 1860. Det et en veldig kjent og populær hønserase med en kompakt befjæring som er dunrik og myk. Den er en ganske god verper, og har ekstremt god rugelyst. De er rolige, behagelige, lette å temme, og de passer perfekt for deg med barn i hagen ( wikipedia).

Disse hønsefuglene passer som kjæledyr og for nybegynnere.

Det som kan bli spennende nå er å se om det blir høner eller haner og hva slags farge de får når dunet går over til fjær. Dverg Kochin har mange farger og alle blir forskjellige. Noen blir hvite, svarte, røde, blå, gule eller spraglette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *