Glad i terrassen jeg.

Da snøen ligger ute på marka enda, nyter vi sola på terrassen .

Damene har blitt med oss, og nå får de stå her på terrassen.

Deilig med en så stor terrasse som det er lett å gå ut på. Her skal jeg kose meg masse i sommer. Og nå får jeg jo også tak til å sitte under på regnværs dager.

Tenk det er ikke mange dagene siden vi spadde snø av disse kassene på terrassen. Nå stikker gressløken opp alt. Det er håp om sommer i år også.

3 tanker om “Glad i terrassen jeg.

 1. Hei !
  Jeg skriver fordi jeg har oppdaget at det kommer en rekke fotografier fra Perlys hemmelige verden på nettet som utgir seg for å være tilknyttet mitt navn – astri restan.
  Det kommer opp når jeg googler mitt navn.
  Jeg har jo ingen tilknytning til dere, så dette må være en feil.
  Hva skal eller kan man gjøre?

  • Hei Astri! Jeg har ikke svart deg før, for jeg sitter ikke på nettet hele tiden. Jeg har jobbet i hele dag og så dette først nå. Da du sendte en melding til meg og jeg til deg, ble vi knyttet opp til hverandre. Google sitt system er slik og fordi jeg blogger er mine sider spredd over det hele. Hvis du syntes det er dumt eller plagsomt å ha det slik, kan du sikkert ta kontakt med Google og høre om de kan fjerne det du ikke ønsker å ha der. For meg spiller det ingen rolle. Håper dette svaret hjalp deg noe. Ha en fin vår.

 2. Jeg vet at jeg i fjor høst skrev angående mulig felles slekt på farssiden. Dette bildet kommer også opp. Men bortsett fra dette ene bildet, kjenner jeg ikke til noen av de andre bildene. Jeg forstår ikke hva som har skjedd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *