Påsken 2020.

Dette er en rar Påske, en Påske vi kommer til å huske resten av livet. Corona Påsken. Vi har hjemme Påske som alle andre. Men, heldigvis ser det ut til å roe seg her i Norge nå. Vi har benyttet anledningen i det fine været vi har hatt noen dager,  vi har hatt litt våropprydding ute.

Her jobbes det, vi har tatt ned noen grantrær. Og brenner opp granbaret, sitter igjen med stammen som kommer til å bli ved.

Vi har hatt litt snø enda, litt bart og litt snø. Det har vært en kald/sur vind. Men nå har det begynt å snø igjen og det er bra, da kommer alt det kalde oppe i lufta ned. Og vi får sikkert en varmere luft etterpå. Og denne våte snøen drar bare den gamle snøen som fremdeles ligger på bakken med seg. Så da kan vi kanskje bli kvitt denne snøen for i år.

Vi har nå masse naturtomt som vi kommer til å forme med årene. Å lage hage fra skog/ natur tar tid.

En annen ting vi har fått tid til nå, er å olje terrassen. Det var godt å få gjort,  for treverket var tørt. Og fint å få gjort det før vi setter ut møblene etter vinteren.

 Vi har en stor terrasse, ca 150 kvm, så det var litt å olje.

 

Fortsatt God Påske til alle sammen. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *