Vi har begynt å anlegge hage.

 

Vi jobber med å lage litt hage i vårt hjem langt inne i skogen i innlandet. Vi har leid gravemaskin og får skrelt av gresstuer og gravd opp røtter etter store grantrær etc. Så har vi kjøpt inn noen planter som har høy herdighet, for her tror jeg ikke at hva som helst overlever. Hvis det ikke fryser om vinteren, er det mulig at elg eller rådyr spiser det opp. Men, vi tar sjansen,  kanskje har vi flaks og får det til.

Vi har tenkt å prøve å lage noen gangveier, prøvelegger litt med pinner for å se hvordan det kan bli.

Her starter vi helt på scratch med å lage hage.

Steinrøysa forann huset lar vi ligge. Det er for mye jobb å fjerne den. Så da har jeg begynt å plante oppe i den. Tenker at her blir det lunt, og varme fra steinene gjør at det overlever her oppe som det er så kaldt.

Oppå noe som også lå ved steinene er en klomp med sement tror jeg. Den har jeg plantet noen takløk på.

Hvilepause på steinhaugen, det er tungt og slitsomt å hjelpe mor med alle hennes prosjekter og idé er. Men, jeg har snille gutter som hjelper til så godt de kan.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *