Anlegger ny hage.

Nå har vi hatt en veldig varm og solfylt Pinse. Vi har fortsatt vårt hageprosjekt, veldig varmt å kjøre jord. Vi har drivi med tungt hagearbeidet i varmen. Det har gått med noen liter med vann, kan man si.

Vi lager en kjøkkenhage. 

Her har vi nå satt poteter. Og i denne varmen har vi også mått vanne litt.

Hadde også planer om å sette noen jordbærplanter her, men har vært på 3 hagesentre og felleskjøpet. Ingen hadde jordbærplanter igjen. Utsolgt. Alle sier at salget på hageplanter, settepoteter etc. har tatt helt av. Alle driver i hagene sine og skal lage mat. Det er nesten som da det var krig, veit ikke om folk er redde for at det ikke blir mat i butikken til vinteren? Eller om det bare er en trend? eller om det er at nå har folk hatt tid til å ordne i hagene sine?

Der som det er en netting har jeg satt sukkererter. Og bortenfor gullerøtter. Så nå gjenstår det og se om det spirer. De to buskene i forgrunnen er syriner, en hvit og en lilla.

Jeg har en Pil som jeg har hatt i mange år. Den var med på flyttelasset fra Eidsvoll og nå har vi flyttet den igjen. Jeg har klipt kvister av den og satt ned i jorda.

Disse Pil kvistene har jeg satt i jorda på hver side av noe som skal bli gangstier i hagen. Håpet her er at vi skal få til en Pil hule med årene. Her skal det bygges opp en pergola også etter hvert.

Vi har også plantet en god del flere trær, som jeg får komme tilbake til neste gang.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *