Feelgood Rena.

Her på Rena har vi verdens koseligste jobb. Vi driver et trening og helse senter for de som ikke liker å trene på et vanlig treningsenter. Her kan du komme i de klærne du vanligvis går i, ikke garderober og dusj. Vi har 10 stoler som hjelper deg til å trene riktig. Ingen overbelastningsrisiko, du bestemmer selv hvor mye du vil ta i. 

Feelgood baserer sitt treningstilbud på motoriserte treningsmaskiner som ved et tastetrykk begynner å gå av seg selv. Lett å få til for alle. Alle treningsmaskinene  er forskjellige og du får trent de forskjellige muskelgruppene i kroppen. Dette er veldig fin trening for ALLE.

Vårt motto er at vi trener for å HA DET BRA. Ikke for å se bra ut. Trening er en av de viktigste investeringene vi kan gjøre for oss selv.

Vi mennesker er skapt til å bevege oss for å fungere optimalt. I dagens samfunn blir vi dog bare mer og mer stillesittende og vi blir samtidig eldre og eldre. De aller fleste vet at man trenger fysisk aktivitet, men det generelle kunnskapsnivået om trening og vilje til å trene er ikke alltid tilstede.

Feelgood er for de som:

Vil bli sterkere, vil gå ned i vekt, mangler motivasjon,  vil ha mer overskudd,  er redd for å gjøre noe feil, ønsker å trene i et voksent miljø uten høy musikk og stress.

Vi har nå 1. Juli jobbet med helse på Rena i 2 år. Og blitt kjent med veldig mange hyggelige mennesker. Det er sosialt og arbeide her og det er sosialt og trene her. Du treffer andre sambygdninger som det kanskje er lenge siden du har sett, eller blir kjent med nye likesinnede. Sitter i sofaen vår etter trening med en kopp te eller vann og prater om løst og fast.

Feelgood er en fransisebasert treningskjede som dukker opp over hele landet. Vi er nå over 40 selvstendige steder, fra Sandnes, Bergen i vest Grimstad i sør og helt opp til Sortland i Nord.

Vi på Rena selger også noen helserelaterte produkter. Samt gir noe behandling, som massasje og/eller laser. Vi har dessverre hatt stengt i 3 mnd, pga at myndighetene stengte oss ned ( Corona stengt),  og det merkes på våre Kunder, som savnet oss veldig. Mange har fått merket at helsen ble dårligere igjen. Men, NÅ er vi i gang igjen og håper det blir lenge til noe sånt skjer igjen.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *