Søndags tur Budor.

Vi har i dag gått 5 km innover på beina til Målia og 5 km tilbake til Budor. Så tilsammen ble det da (hvis jeg kan regne riktig) 1 mil. Det var en fin tur.

Her vandrer vi innover Hedemarksvidda i egentlig det som er skiløypa om vinteren. 

Her oppe var det litt snø nå. Det var mye myrer, men fra morgenen var det veldig greit å gå da det var hardt å gå etter frost om natten. Det var bløtere da vi skulle tilbake. Så vi måtte tenke litt mer på hvor vi gikk, og plumpet gjorde vi. Så sko og sokker var helt bløte da vi kom hjem. Men,  det var forsåvidt de andre klærne også på innsiden, da vi gikk ganske hardt og var svette.

Naturen er fin til alle årstider. 

Vi gikk og vi gikk.  Minstemann på 10 år syntes vi var ekstra flink, han gikk med oss hele veien og klaget ikke en gang.

Det var skilt innimellom som kunne fortelle oss hvor langt vi hadde gått.

Som jeg sa så gikk vi der som det om vinteren er skiløype.

Nå nærmer vi oss målet som er Målia.

Og så hadde vi nådd målet vårt, det var litt tåke i dag, og tidevis hadde vi noe snøvær.

Målia dnt hytte som er åpen i skoleferier. I dag var den ikke betjent eller oppe. Men, vi hadde med oss mat og drikke så en rast ble det og en tur på utedoen. 

Bilde før vi gikk tilbake. Det ble ikke tatt noen bilder nede på Budor i dag, det gikk i glemmeboka. Men,  en god middag på Budor gjestegård ble det etterpå. Så vi hadde en fin dag i dag. Deilig å komme seg ut. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *