Middagen ble til underveis.
Nå har jeg veldig mye hjemme avlet tomater i alle størrelser og fasonger fra drivhuset. Tenker at hvis ikke disse skal bli gamle og ødelagt må jeg bruke de i dag.
Da blir det hjemmelaget tomatsaus til middag.
Oppskrift:
Tomatene fra bilde
Chili fra drivhuset
Hvitløk og vanlig løk
2 paprikaer fra kjøleskapet
Skrell løkene og stek de med litt olje.
Del tomatene , paprikaen og chilien.
Ha ca. 5 dl vann og et par buljong terninger oppi. Putt i det oppdelte og la det stå og putre en stund ca. 15 min. det var da jeg kom på å ta opp litt karbonadedeig fra fryseren, og sette litt ris i vann. Nå blir det kanskje nesten risotto? tinte og stekte karbonadedeigen. Puttet alt
oppi gryta.
Ferdig! Dette tror jeg ble litt mye.? 😉 da blir det middag i 2 dager. Sikkert godt med brød og salat til. Men her blir det kun dette i dag. Den ble litt hott, mye chilipepper i den. Husk og krydre også da, basilikum, litt tomatpure , 1/2 ts sukker , salt og pepper gjør seg.