Høst er fårikål tid. Nå er det mye godt lammekjøtt til fårikål og få kjøpt i butikken og kål er også veldig billig og fersk nå. Så fårikål på høsten er et must, det går rett og slett ikke ann og gå forbi det. Så i dag lukter det fårikål middag i hele huset her. Med kokte poteter ved siden av, blir dette et fullverdig måltid. Enkelt å lage, billig og godt.
Det er høst!
Fårikål
(4 pers.)
1kg saue/lammekjøtt
11/2 kg hodekål
Ca. 1 ts hel pepper
Ca. 2 ts salt
3 ss hvetemel
Ca. 4 dl kokende vann
Legg kjøtt og kål lagvis i en stor gryte. Dryss mel, salt og pepper mellom lagende. Helst kjøtt underst og kål øverst til slutt. Hell på kokende vann og kok med tett lokk til kjøtt og kål er kokt, ca. 2-3 timer. Pass på at du ikke brenner det i bunnen. Drei el. Rist av og til på kokekaret. Ha et godt måltid.
mm.. det så godt ut. Det skal jeg ha bare jeg får nytt kjøkken også.