Har fremdeles mye tomater og chili fra drivhuset som jeg syntes at jeg må bruke.
Tok og googlet – fant middagen min på godfisk.no
Ovnsbakt torsk i tomatsaus.
( 4 pers. )
Ingredienser:
800 g torskefilet
1 ss salt
0,5 stk sitron
Tomatsaus:
1 stk løk
2 fedd hvitløk
1 stk rød paprika
0,25 stk rød chili
2 ss olje
1 boks hermetiserte tomater, grovhakket
Basilikum
Salt
Tilbehør:
Ris
Min oppskrift ble litt annerledes, da jeg skulle bruke ferske toma
ter bl.a.
Det ble 6 fedd hvitløk i steden også.
Og 2 hele chili.
Det ble en halv pose med wok grønnsaker i tillegg også.
Jeg renset og hakket løkene og surret det på panna, tilsatt tomater og chili, smakte til med salt og basilikum og helte det over i en ildfast form.
Så la jeg wok grønnsakene oppå.
Torskefileer oppå der igjen.
Strødde salt på fisken og sitron oppå. Til slutt strødde jeg litt sitron pepper oppå. Mmmm det ser godt ut.
Så stekte jeg det i 200 grader i ovnen i ca. 30 min.
Kokte ris i en gryte og hadde ved siden av. Dette kan anbefales. 😉
Det ble godt og sundt.