Fiskemiddag !

Har fremdeles mye tomater og chili fra drivhuset som jeg syntes at jeg må bruke.
Tok og googlet – fant middagen min på godfisk.no

Ovnsbakt torsk i tomatsaus.
( 4 pers. )

Ingredienser:
800 g torskefilet
1 ss salt
0,5 stk sitron

Tomatsaus:
1 stk løk
2 fedd hvitløk
1 stk rød paprika
0,25 stk rød chili
2 ss olje
1 boks hermetiserte tomater, grovhakket
Basilikum
Salt

Tilbehør:
Ris

Min oppskrift ble litt annerledes, da jeg skulle bruke ferske toma
ter bl.a.

image

Det ble 6 fedd hvitløk i steden også.

image

Og 2 hele chili.

image

image

Det ble en halv pose med wok grønnsaker i tillegg også.

Jeg renset og hakket løkene og surret det på panna, tilsatt tomater og chili, smakte til med salt og basilikum og helte det over i en ildfast form.

image

Så la jeg wok grønnsakene oppå.

image

Torskefileer oppå der igjen.

image

Strødde salt på fisken og sitron oppå. Til slutt strødde jeg litt sitron pepper oppå. Mmmm det ser godt ut.

image

Så stekte jeg det i 200 grader i ovnen i ca. 30 min.
Kokte ris i en gryte og hadde ved siden av. Dette kan anbefales. 😉
Det ble godt og sundt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.