I dag har jeg bake dag igjen.
Og julen står for dør.
Så da ble det Annys Rundstykker og vørterbrød jeg lager i dag.
Aner ikke hvor denne rundstykk oppskriften opprinnelig kommer fra, men jeg har fått den av min tante Anny, det er en oppskrift hun har brukt i alle år, hun har laget disse til fest og begravelser.
Jeg syntes de er lettvinte å lage, de skal ikke heves før utbaking, trilles ut direkte og heves etterpå.
Gode er de også, prøv selv.
Anny ‘s Rundstykker:
1/2 kg hvetemel
2 ss smør
3 dl lunken melk
1/2 ts salt
2 ts sukker
1 egg
1 pk. Gjær
Margarin smuldres i melet.
Egg piskes og has i melken.
Ha i melka og rør ut gjæren, og rør alt godt sammen.
Trill dem ut og settes på plate. Heves godt på plata.
Det blir ca.20 stk.
Stekes i 200 grader i 15 min.