Asak Skole, år 1941

Skolebilde fra Asak Skole på Leirsund i år 1941. Hvor Anny, Asta og Borgny Ekeland er på bilde i hvert sitt skoletrinn. De yngste 1.kl barna står først, og 2.kl på neste rekke o.s.v. – De eldste 7 kl. står bakerst.

c003_Asak_Skolebilde 002

Én tanke om “Asak Skole, år 1941

  1. Hei!
    Det var interessant lesing på din hjemmeside. Borgny Ekeland er et navn min mor ved flere anledninger i oppveksten har nevnt. På bildet fra Asak skole, en skole hvor jeg selv og alle mine onkler og tanter på både farssiden og morssiden har gått er det også andre kjente Leirsundsokninger. Min mor het Ruth Margrethe Berntsen, hennes pikenavn var Myhrer, og min far het Øivind Berntsen.

    Hjemmsiden din fant jeg ved en tilfeldighet da jeg søkte etter bilder fra Leirsund. Min hjemmeside er for øyblikket ikke operativ, men når jeg ser hva du har lagt ut gir det inspirasjon til hva som er mulig. Jeg har en annen nettside som forteller litt om Leirsund og skogsturmulighetene der: http://farshatten.com

    Om ønskelig kan du finne meg her: https://www.facebook.com/ystber

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *