Ny lue.

Nå er jeg ferdig med å strikke denne luen. Det er en vår, høstlue strikket av bomullsgarn. Jeg strikket den med 2 tråder for jeg syntes den hadde blitt så tynn ellers.

image

La opp 112 masker med rundpinne nr. 4 og strikket 10 pinner rillestrikk. Så glattstrikk i striper 2 omg. Med hver farge. Strikket til arbeide  målte 18 cm. Så felte jeg annen hver pinne slik: strikket 12 masker og felte 2r sammen gjentok ut omgangen. Neste felling strikket 11 masker og felte 2r sammen og gjenta ut pinnen. En mindre maske for hver felling til det står igjen 16 masker på pinnen. Kuttet tråden og tredde tråden igjenom m og trekte sammen. Så sydde jeg fast alle trådene. Ferdig.
Ble den fin?

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *