Sommermat.

Horn med Ost og Skinke!

image

Oppskrift:
1l hvetemel
1 ts salt
3 ss margarin
3 dl skummet melk
40 g gjær

image

Slik gjør vi:
Smelt smøret.
Bland alt det tørre i en bolle.
Ha melken i  smøret, pass på temp. 37 gr.
Bland alt sammen til en smidig deig.
Heves til dobbel str.

image

Tas ut på bordet, deles i 2.
Kjevle ut et emne om gangen til en rund leiv.

image

Del leiven i 8 spisser og rull de i sammen.

image

La hornene heve i ca. 15 min.

image

Det blir 16 stk tilsammen.

image

Pensle de hevede hornene og ha revet ost oppå.
Forvarm ovnen ca. 200 gr.

image

Stek de midt i ovnen i ca.10-15 min.

Fine å ha klare i fryseren om sommeren til turmat ute.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *