Rhododendron.

Hos oss er det ikke lett for trær og blomster og overvintre. Her er et tøft klima. Så mye av det jeg planter dør om vinteren. Det må være h7 for at det skal gå bra. Men noen ganger frister det meg å prøve litt annet. Bl.a Rhododendron.  Og jeg har prøvd mange og ikke lykkes.

image

Men i fjord kjøpte jeg denne og den har faktiskt klart den første vinteren.

image

Så nå er håpe mitt at denne skal få vokse seg stor og overleve.

image

Ellers har jeg hatt denne hvite i flere år nå, men den fryser litt om vinteren, så den får hele tiden skader. Ødelagte knupper og brune blader og det er synd. Men sånn er det når man bor i en kuldegrop.
Her kommer snøen først og går sist i dette område. Opp til Gullverket kommer folk fra jessheim og rundt for å gå på ski, før snøen har kommet der.

image

Svartsurbær kjøpte jeg også i fjord, skal ha som hekk forann grilluteplassen. De har også overlevd sin første vinter. Sønnen min har nå i år bygget en ny trapp ned fra plassen. Vi er så heldige og ha yngstesønn og svigerdatter og dems lille baby i huset. Så vi er 4 generasjoner som bor her og bruker hagen. Ja, så nå har de unge tatt på seg jobben med å vaske, olje og bygge ny trapp på grilluteplassen vår.

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *