Blåbær.

I dag har vi vært i skogen og plukket blåbær. Det er en sunn, god bær som vi har mye av i skogene våre i Norge.

image

Det er betraktelig mye lettere å plukke enn Multer.

image

På 1 time hadde vi plukket disse to bøttene.

image

Veit ikke hvor mye det er, men en 15 – 18 liter eller noe ble det.

image

Så da vi kom hjem ble det gubben som måtte rense. Han har slik teknik med en bær renser, bare rister ruske ut.

image

Så da ble jeg arbeidsledig. Og siden han fant ut i dag at jeg må ha en slaks sykdom, bærplukker syndrom eller noe lignende. Syntes jeg det var synd å gå uvirksom og satte igang med å plukke villbringebær rundt tomten i mens. Så da jeg først begynte, slo dette syndrome inn da, og jeg får problemer med å stoppe igjen. Men ettersom jeg har lest, er nok disse som har blitt avhengig av sosiale medier verre ute og kjører. For meg går det jo over når bærsesongen er over og det ikke er flere bær å plukke ute. Da roer det seg til neste sommer og neste bærsesong. Men da er det jo på’an igjen.

image

Det ble ca. 3 kg villbringebær,  som blir syltetøy i kveld. Så her sitter vi ikke uvirksomme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *