Fuglesang.

image

Nå har jeg tatt meg en liten pause i hagearbeidet og sitter ute og kjenner på stillheten. Hører fuglene kvitrer så fint. Jeg har en plass ( et bedd), som jeg har forsømt noen år.  Her er jo så mye å ta tak i. Jeg burde ha ansatt en gartner. Se bilde over. Her luker jeg i dag.

image

Det er en stor plass, bl.a har jeg rabarbraen min her. Og stakkar jeg oppdaget i dag at det vokste Liljekonvall inni den.  Jeg liker jo Liljekonvall, derfor jeg har den i hagen min.  Men, i dag er jeg nærmest sint på den. Den  er veldig til å spre seg og har voldsomme røtter, så i dag har jeg røsket opp en hel masse av den.

image

Jeg hadde også et par andre hageplanter som også sprer seg veldig på samme stedet som jeg nå har tatt opp, for det ble jo bare kaos ut av det.

image

Så det jeg nå har gjordt er å ta tre av mine nye kasser og har plantet en type plante i hver kasse.

image

Så håper jeg det holder seg der i kassa og ikke sprer seg over alt. Så får jeg beholde noen av plantene.

image

image

I denne siste kassa har det havnet Liljekonvall da. Jeg har også tenkt å beholde Liljekonvallen i bedet mitt. Men håper det skal bli litt lettere å holde styr på den nå, når jeg har sortert ut det andre.
Så vil jeg kjøre på noe ny jord der til slutt, og kanskje får jeg plass til noe nytt også oppe i der.

image

Denne planta har jeg også i dette bedet. Den har store blader, og de fine blomstene som kommer på den nå, syntes ikke under bladene.
Så jeg har løftet litt på bladene for å ta bilde av blomsten.

image

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *