Rabarbrakake m/Ostekrem.

image

I dag har jeg laget en Rabarbrakake og den var god.

Oppskrift:
500 g Rabarbra
4 egg
2 dl sukker
Piskes til eggedosis
150 g smør – smeltes
1 ts bakepulver
1 ts kanel
2, 5 dl hvetemel

image

Rabarbraen vaskes, renses og deles opp i biter.
Bland alt i eggedosisen og ha røren i en smurt form 26 cm.
Legg rabarbraen oppi og strø litt sokker og kanel over.
Forvarm ovnen til 175 ºC og stek kaken i ca. 40 min.

Ostekrem:
3 dl vaniljekesam
200 g kremost
4, 5 dl melis
2 ts vaniljesukker

image

Visp alle ingrediensene til ostekremen til en luftig krem. Server kaken lun med ostekremen til. Eller server kaken kald med kremen opp på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.