Redikker.

image

I våres samtidig som jeg satt poteter,  sådde jeg også en del frø på hytta. Bl.a reddiker.

image

Nå hadde de blitt store og fine,  og de kom veldig tett da jeg ikke har vært oppover å tynnet de ut. Så jeg måtte ta opp en del av de nå, dette ble bare uttynning.

image

Så vi har måttet spise mye reddiker nå, så de ikke skulle bli ødelagte. Da det ikke var så lett å få så mye omsetting på de da de lå i skålen, har jeg brukt de i mat.

image

Så også til frokost i dag. Reddiker kan være litt skarpe på smaken, men hvis en varmer på de blir de veldig milde og fine.

image

Så bare prøv dette.

image

jeg gikk ut å hentet meg litt gressløk også. Fint å ha maten rett utenfor døra.

image

Så blandet jeg alt med egg og salt.
Og fikk en fin frokost i dag.
image
Et riktig herremåltid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *