Sølvpuss.

I dag har jeg tenkt at sølvtøyet mitt må få en omgang, så det ser blankt og fint ut til jul.

image

Men, tanken på å gnikke og gnu med Sølvpuss,  lå denne gangen langt inne, så jeg måtte finne en litt mer lettvint måte å gjøre dette på.

image

Jeg prøvde først med zalo og eddik, men synes ikke det virket som ønskelig. Så da måtte jeg prøve den metoden jeg har tatt før, og det ble bra resultat.
Veit ikke hvorfor gaflene blir så mørke nederst på tuppene. Men,  har fått de fine i dag.

image

Noen lysestaker,  gammel barnekopp og barneskje som var stuet innerst i skapet for de var så mørke. Tok jeg fram i dag og her kan du se forskjellen,  da den ene lysestaken hadde ligget i vannet en stund. Stor forskjell,  jeg ble veldig fornøyd.

image

Lettvint og grei måte å få blankt sølvtøy til jul. Jeg hadde noen te skjeer med bakepulver i en bolle, tok litt aluminiumsfolie og knudret sammen til en ball og la oppe i bollen.  Helte på kokende vann. Og hadde sølvtøyet oppi dette og lot det ligge noen minutter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *