Så kom snøen til Eidsvoll.

image

I går kveld kom det litt snø og det var koselig.  Det blir så mye lysere og triveligere ute da.

image

Men, det fører også med seg litt arbeidet. For i dag måtte jeg måke snø, og jeg har litt mye å måke.
Men,  det var deilig å være ute i den friske lufta, og så ser jeg på snømåking som trim. Så det var helt ålreit.

image

Så får en friske røde roser i kinnene når en kommer inn igjen.

image

Dessuten hadde jeg god hjelp,  barnebarnet hadde en uforglemmelige opplevelse av snøen.  Det er så gøy med barn og de første gangene med nysnø. En fryd å være så heldig og få oppleve dette. Jeg går aldri lei av den opplevelsen.

image

Ikke lett å balansere snø på trillebåra,  så det ble mest tom trillebår. Men, han er i en alder hvor han hermer. Så han prøvde å gjøre likt som Bestemor.

image

Han hermer også etter det jeg sier, så av og til hører jeg et ekko. I dag kom jeg til å si – “shit au” – og da hørte jeg bak meg med lys stemme – “shit au”. Da måtte jeg le. De er så gode i den alderen.

image

Nå håper jeg snøen vil ligge,  så vi får en fin hvit jul.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *