Utplanting av blomster.

Nå er det tid  for å få ut planter her. Det har vært en så kald vår, at det har ikke gått ann og sette noe annet en stemor som tåler litt frost ut. Men,  nå må vell frostnettene være over. Det er jo Pinse til helgen.

image

Jeg planter litt på hytta også. Da vi var oppover til Koppang sist, gikk vi tur i skogen. Og da fant jeg en “rusten pinne”. He, he. Veit ikke hva det var jeg fant, men har iallefall nå satt den opp på hytta og hengt blomster på den.

image

Var ikke den rustne stanga fin?
Jeg syntes det ble artig.

image

image

Da jeg fikk min postordre pakke, fikk jeg noen små løk ekstra som overraskelse. Jeg har skrevet om det her tidligere. Men,  jeg veit egentlig ikke hva det er,  så det blir jo spennende å se etterhvert.

image

Nå har jeg satt de ut i drivhuset og de har kommet godt igang med spiringen .

image

I fjor vår sådde jeg frø av praktspragle, og noen har overvintret inne. Jeg har noen store som jeg nå syntes skal bli gått å få ut. De tar så stor plass.

image

Her er en av de som nå har blitt pottet om i utekasse . Håper de kan stå å pynte opp ute i sommer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *