Grahamkjeks.

image

( ca. 30-35 stk)
Jeg tredoblet deigen da jeg først lagde.
Deigen:
150 g sammalt hvete, grov
100 g hvetemel
1 1/2 ts bakepulver
1-2 ss sukker
1/2 ts salt
100 g meierismør
1 dl fløte eller melk

image

Tillagingen:
Ta fram alt som skal brukes.  Smelt smøret og la det avkjøles igjen.  Ha bakepapir eller smør 1-2 plater. Hold av litt hvetemel til utbakingen. Rør godt sammen resten av melet og bakepulveret og tilsett de andre ingrediensene. La deig stå en stund på et kjølig sted.slik den opp på bakebordet, kjevl den ut og prikk den. Stikk ut kjeks med en stikker eller et glass. Legg kjeksen på plata og stek på 180-200 grader til de er gylden brune.

image

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.