Jeg har innimellom sånne dager hvor man tar det man har i skapet og lager en middag av det. Så denne retten er et utslag av det.
Ca. 4 personer.
1 bit persillerot
1 bit sellerirot
1 bit kålrot
1 stor løk
2-3 fedd hvitløk
1 pose asparges suppe
Og ca 4-5 dl vann
Italiensk tynn tråd spaghetti /vermicelli
1 boks tunfisk
1 stor rød paprika
1 boks maiskorn
3 ss kinesisk soyasaus
3 ss Peri-Peri sauce
Strøkaveing /rasp
Ost og litt smør på toppen.
Ta vannet og asparges suppen i en kjele. Rens og del opp grønnsakene, løkene og spaghettien ha i suppen, kok dette forsiktig. Ha så i tunfisk, maiskorn og rød paprika. Smak det hele til med soyasaus og Peri-Peri sauce før du heller det hele oppi en ildfast form.
Dryss så brødrasp/strøkavring oppå.
Så revet ost og noen smørklatter på toppen.
Legg så lokk eller folie over formen.
Sett så formen inn i forvarmet ovn på 200 grader i ca 15 min. På midterste rille. Eller til alt er gjennomvarmt.
Ta av lokket eller folien mot slutten av steketiden og la retten stå under grill til overflaten er sprø og gyllen.