10. April.

Jeg har fortsatt ute i dag, men litt kjøligere i dag. Det var minus 2,2 grader da jeg sto opp i dag. Men, det har jo blitt mildere ut over dagen, selv om det har vært et kaldt drag i lufta, og innimellom har det kommet noen haggel skurer.
En dag til så kan det hende at jeg er ferdig i bringebærene. Har fått gjort mye i helga, gubben har også fått skiftet ut noen råtne planker og reparert bringebær støttegjerde.

image

Den yngre garde har hivi seg på asfalten på gårdsplassen, de har begynt å ta opp den gamle stygge asfalten med håndkraft. De har litt av en jobb forann seg, for det er ikke lett. Veldig vanskelig og tungt.

image

Visste du at dagen i dag i 1814: Riksforsamlingen på Eidsvoll var samlet denne dagen. Den besto av 112 valgte representanter som skulle vedta Grunnloven.
1829: Frelsesarmeens stifter William Booth ble født.

image

1915: Stortinget vedtok de såkalte castbergske barneloven. De ga barn viktige rettigheter som de tidligere ikke hadde hatt.
1940: “Panikkdagen i Oslo”. Folk flyktet for at britiske fly ville bombe byen. Ingen visste hvordan ryktene hadde oppstått,  men så mange som 200 000 mennesker rømte byen.
1972: NRK sendte de første prøvebildene i farger.

image

Dagen er tilminne om profeten Esekiel i Det gamle testamentet, som levde i det sjette århundret f.kr.

image

Dagens visdomsord: Den største tragedien er ikke de onde menneskenes brutalitet,  men de gode menneskenes taushet.
( Martin Luther King)

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *