Pollenallergi.

image

Ja, da jeg veit nå at jeg reagerer på pollen ute om våren/forsommeren. Jeg har ikke alltid gjort det, det er noe som har kommet litt etter litt de siste årene. Og på meg kommer det som julekvelden på kjæringa hver gang.
Har da aldri reagert før bjørka har spretti før da?
Tenkte å forebygge litt i år da, så jeg begynte med å ta Bee Pollen tabletter for en stund siden. Men,  antageligvis startet jeg forsent for det var ikke NÅ så tidlig jeg skulle begynne å reagere.
Så som sagt, det kommer som julekvelden på kjæringa hver gang.

image

Nå har jeg drevet ute i hagen min i 4 dager og det var tydeligvis nok for at jeg skal få et hode som kjennes ut som er fullt av bomull eller noe og sår/øm tett hals o.s.v. Så nå tar jeg meg en Telfast altså og håper det vil hjelpe,  så ikke hele dagen blir ødelagt. Jeg er absolutt ikke noe glad i tbl. Men når det skal være så galt, får det ikke hjelpe om jeg gjør det i dag. Så ikke hele dagen blir ødelagt,  jeg skal jo på dugnad i barnehagen i kveld også. Sikkert ikke bare meg som har det slik, men jeg som elsker å være ute og ikke minst drive i hagen min. Og ikke minst har laget en stor hage med veldig mye arbeidet i,  DUMT at akkurat jeg skal bli sånn da.

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *