Baconpoteter.

Selv om jeg er mye ute og rydder i hagen i finværet, må vi ha middag. Og dette ble kjempe godt.

image

Og her kommer oppskriften:
6-8 kokte poteter
150 g bacon i skiver
2 løk
1/2 ts timian
4 tomater
1 paprika
4 egg
2 1/2 dl fløte 20%
1 ss hvetemel
Salt, pepper

image

Skjær kalde kokte poteter i skiver, legg dem i et godt smurt ildfast fat og dryss salt og pepper over.

image

Stek baconskiver og tynne løkringer uten ekstra fett og fordel dem over potetene.

image

image

Tomatskiver og paprikaringer legges så på og dryss på tørket, knust timian.
Visp eggene sammen med fløte, hvetemel, salt og pepper og hell blandingen i fatet.

image

La retten stå i ovnen i 20 min. på 200 grader eller til eggemassen er stivnet.
Serveres med salat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *