Squash, farserte. 

4 store squash 

250 g kjøttdeig 

1 hakket løk

1ss hakket persille 

1 ss olivenolje 

Salt, pepper 

1 stor tomat

Dessuten: brødrasp 

Smør til fat og gratinert

Arbeidstid: Ca. 25 min

Steketid: 25-30 min.

Vask, tørk og del squashen på langs. Skjær og skrap ut fruktkjøttet med en skje. Dryss salt på de uthulte skallene.

Hakk opp fruktkjøttet, og bland det med kjøttdeigen, brødrasp, løk, persille, olivenolje, salt og pepper. Skåld og flå tomaten, fjern det bløteste av kjernene og hakk tomatkjøttet . Bland det i farsen og  rør den godt sammen. 

Skyll squash- skallene og tørk dem godt.

Fordel farsen i skallene, dryss et tynt lag brødrasp over  og legg noen smør på toppen. Sett squashene i 0vnen i ca. 20 min. ved 200 grader og deretter i 5 – 10 min. I 250 -275 grader, server med en gang med ris ved siden av.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *