Fine august kvelder.

Denne helgen har vi nytet ute på vår nye terrasse. Det har vært kun 4-5 grader om natta og det ligger litt høst i lufta. Men på dagene har sola skint og den har varmet godt, selv om en liten vind fra nord har ligget i luften.

Jeg har tatt med meg en del av mine selvsådde planter og de står fint her på terrassen.  Her er en squash plante.

Og her er en av tomatplantene.

Gresskarplantene står også fint, selv om jeg ikke tror at gresskarene blir så store.


Her står de på rekke og rad, sånn ble det i år. De har vært med på flyttelasset. 

2 tanker om “Fine august kvelder.

    • Hei Jannicke! Takk. Ja, jeg har allerede spist flere squash i år. Men, jeg har dyrket de først i drivhus på Eidsvoll, så har jeg tatt de med på flyttelasset og ut her på terrassen etterpå. Alt har vært mye seinere i år enn vanlig, skyldes vell en kald og sen vår. Merker det er ikke samme futt i plantene i år, som det pleier. Vi får håpe neste sommer blir bedre. Lykke til videre med plantene dine. Ha en riktig fin sensommer du også.
      Perly

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *