Kokos/sviskekake.

Kraftig kake, ikke akuratt slankekake, men god. Konfektkake..

4 eggehviter 

3 dl sukker

Piskes stiv.

Ha i 2 dl kokos og 1/2 plate kokesjokolade i små biter.

Røra tas i en liten smurt rundform. ( 22)  Steikes i 1 time på 175 grader.

Så lager vi toppfylle:

Ca 15 svisker

Ha sviskene i en gryte med litt vann og litt sukker. Kok opp. Når det har stått og trekt litt helles vannet av.

Så har vi 1 dl fløte i gryta og 4 eggeplommer og 1 dl sukker og gir det et oppkok.  Når vi har avkjølt det litt, rører vi inn 100 gr smør til smøret er løst opp.

Når kaka er ferdigstekt og avkjølt og sviskefyllet er kaldt. Har vi fyllet oppå kaka. Vi pisker krem og har oppå der igjen og strør sjokolade oppå som pynt.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.