I går hadde vi en enkel, god hverdagsmiddag. Jeg har ingen energi om dagen, da høst forkjølelsen har slått til for fullt.
Først hadde vi forkjølelse i huset her som strakk seg over en fjortendagerstid og vi hadde et par dager hvor vi følte oss bra. Så begynte det på’an igjen og nå har vi vært syke en ukes tid. Og hver morgen tenker jeg at i dag må det vell være litt bedre, være på bedringens veg. Men, nei like elendig enda, svimmel og slapp, svetter bare en tenker på å gjøre noe fornuftig, så her går det på lavgir om dagen.
Men, middag ble det og her kommer vår middag i går.
Jeg delte opp gullerøtter (forøvrig selvdyrket)
Strimlet kål og løk.
Kokte det i en gryte med litt vann og salt, til det ble passe mykt.
Lagde en hvit saus og krydret med salt, pepper, muskat og hadde grønnsakene oppi den. Det er kjempegodt og kan anbefales som tilbehør.
Så kokte jeg poteter, som jeg føler jeg må bruke om dagen, da jeg har en full kjeller av det. Og stekte røkte kjøttpølser ved siden av. Det smakte veldig godt, selv i disse forkjølelsesdager. 🙂
( nå må det sies at mat smaker veldig godt hele tiden for meg. Ingen slanke kur for meg å være syk.)