Bordstabelbakkels.

image

Oppskrift:
1 egg
1 ss fløte
125 g sukker
Ca. 250 g hvetemel
125 g smør
Fyll:
2 eggehviter
120 g melis
120 g skåldede, malte mandler
Stek kakene ved 180 º C i ca. 6 min.

image

Visp sammen egg, fløte og sukker.
Tilsett mel og mykt smør vekselvis.
Elt sammen deigen og la den stå kaldt en stund. Visp eggehvitene stive med melis. Ha i mandlene.

image

Kjevle deigen til en tynn leiv,  ca. 2 mm tykk. Skjær ut kakene med en bakkelsspore, ca. 2 x 8 cm størrelse. Legg på en stripe fyll langs midten av kakene. Stek kakene i 6 minutter, eller til de er lys gyldne.

image

Jeg pleier ofte og lage dobbel posjon når jeg først baker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *