Da vi feiret Haloween hadde vi en 3 retters middag. Og den måtte jo være litt Haloweensk.
Vi startet med Gresskarsuppe, som jeg fant oppskriften til på nette. Og jeg kan gjenngi den her nå.
Oppskrift på Gresskarsuppe:
500 g Gresskar
2 løk
2 hvitløksbåter
50 g smør
1 ts paprikapulver
6 dl grønnsak kraft
2 dl kremfløte
2 ss soyasaus
Salt og pepper
40 g parmesan
Skjær gresskarkjøttet i terninger.
Rens og grovhakk løk og hvitløk.
Fres gresskar, løk og hvitløk i smør i en vid kjele. Tilsett paprikapulver og grønnsakkraft. La suppen koke et par minutter til gresskarbitene er møre. Mos suppen med stavmikser. Kok opp igjen. Tilsett fløte og soyasaus. Smak til med salt og pepper.
Suppen servers varm med parmesanost på toppen.
Så hadde vi som hovedrett: Kalkun, poteter, grønnsaker og saus.
Og desserten ble da grønn gelé med vaniljsaus.
Vi ble veldig mette.