Lammegulasj.

image

Denne gryten var veldig god,  kan anbefales.
(6-8 personer)
Velegnet til frysing.
Oppskriften kommer her :
Ca. 1 1/2 kg lammebog
4 løk
1 fedd hvitløk
2-3 ss smør
Salt, pepper, paprikapulver,  karve
4 gullerøtter
4-6 tomater
1 grønn og 1 rød paprika
3-4 purrer
4 dl buljong/kraft
2-3 dl rødvin
Litt fløte

image

Skjær kjøttet i jevne biter. Kok kraft på bein . Brun kjøttet sammen med grovhakket løk og hvitløk i smør. Dryss på krydder og tilsett kraft. Kok i 30-40 min. Over svak varme.

image

Skjær grønnsakene smått opp og legg dem i gryten. 

image

Tilsett rødvin og kok til det er mørt. Smak til med krydder og tilsett fløte før servering.

image

Grovt brød, bakt potet eller kokr ris smaker godt til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *