Skattejakt.

Jeg har vært ute å plukket inn bringebær igjen i dag. Bringebærene er virkelig store og fine i år.

image

Det var så gøy å plukke de i dag, hvert bær var som en skatt å finne. Ikke noen bær er så gode som bringebær syntes jeg.

image

Når jeg plukker bringebær må jeg leite litt, man ser ikke alle sånn umiddelbart. For noen gjemmer seg under et blad, og når du tror du har plukket alle kan du snu deg, og så var det et bær til som en ikke kunne se den andre vegen. Eller hvis man setter seg ned på huk, kan man se noen nye bær som ikke syntes i stående stilling. Så det er som å gå på skattejakt og plukke bringebær. Jeg regner med at det blir noen skattejakter til i år, for det er mye kart enda som skal modnes.

image

Nå blomstrer disse løkblomstene som jeg fikk som overraskelse fra Bakker i våres, da jeg handlet med de. Så sånn ser de ut. Jeg viste jo ikke helt hva jeg hadde fått.

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *