Brennende kjærlighet.

Oppskrift for 2 posjoner. Men, jeg har laget til flere, da vi er flere. Man, kan f.eks doble oppskriften.

image

4-6 poteter
En liten bit kålrot
En liten bit søtpotet
Ca. 1/2 ts salt
1/2 krm pepper
Ca, 1 dl melk
2 skiver bacon, i terninger
1 røkt pølse, i terninger
1/2 løk, i skiver
1 ss kruspersille, finklippet
Gressløk

image

Vask og skrell og del poteter og rotgrønnsaker. Kok de godt og møre i vann, ca. 15 minutter.
Hell av vannet og damp poteter/grønnsaker godt.
Mos alt med rotstøter og tilsett melken, en kladd meierismør og krydder.

image

Brun bacon mens poteter/grønnsaker koker. Tilsett pølser og løk og la det surre til løken er blank.
Anrett potet/rot mos på fat og dryss over bacon -og pølseblandingen sammen med kruspersille og gressløk.
( jeg har jo kruspersille og gressløk i fryseren, som jeg lager og fryser om sommeren,  så jeg tar bare litt opp fra fryseren og putter i mosen.)
Kan serveres med salat og brød.

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *