Rabarbraen min måtte vente litt i år, vanskelig å få tid til alt. Men, nå har jeg tatt meg sammen og skjært den helt ned. Så kan det jo være det blir en runde til med rabarbra seinere i år.
Det ble veldig mye som gikk rett på komposten, men jeg fikk også veldig mye rabarbra og lage mat av.
I går laget jeg rabarbra kaker, som dere fikk oppskriften til her. Og i dag blir det bl.a saft, som jeg kommer med i neste innlegg.
Så arbeidsledig? Nei, det blir man ikke med stor hage. Tenk så mye godt en kan lage av Rabarbra, og så lett å dyrke selv. Selvgjort er velgjort, he, he heter det ikke det da? Ingen E stoffer eller andre giftstoffer som sprøytemidler, i mine hjemmelagede produkter.
I går koste vi oss med rabarbrasuppe i glassene våre til middag, og minsten lurte veldig på om det var noe han kunne drikke. Han fant ut at det var spennende og godt, så det gikk ned. Det ble suksess.